söndag 17 november 2013

Graciös á la byrå

8 November 2013 

Dagens musik: underbar blandning av Meghan Tonjes

Idag frös jag som en liten isbit på jobbet - gick allvarligt talat runt i en stickad tröja och två fleecejackor. Strök även med vantar på. Det är väl det jag har att berätta... Det var inte den mest stimulerande arbetsdagen.

För att fortsätta tala om den smidighet jag inte besitter: Idag har jag haft ett flertal nära döden-upplevelser. När vi städade garderoben och tvättrummet sista timmen var jag fruktansvärt nära att ramla baklänges ner för trappan, från det översta steget. Jag lyckades återfå balansen, men det var ändå lite obehagligt. Tänkte dock glatt att "Vad säger vi till Dödsguden? Inte idag!" och var bara en minut efter det på väg att ramla igen. Haha. Okej, Ödesgudinnor, jag hajar grejen. Ni bestämmer. Förlåt. Ett litet tag senare gick jag för att slänga ut soporna, och passade på att ta reda på vad det var för väder utomhus. Jag blev så glad att det regnade att jag tog ett förtjust litet skutt - och halkade på det hala golvet efter mina blöta skor, och var nära att dratta på ändan inne på lagret. När vi gick på tunnelbanetåget snubblade jag över en annan människas fötter och fullkomligt halkade ner på mitt säte. När jag skulle upp kom jag bara halvvägs och ramlade tillbaka ner på sätet igen, innan jag kunde resa mig på nytt. Ah... Smidigheten. Jag är grace personifierad, tror jag.

Efter jobbet undsatte vi en Rebbi i nöd. Tyvärr fungerar ju inte alla au pair-familjer som man som au pair kan komma till, och idag behövde Rebbi flytta från sin. Så vi tog med oss henne hem till oss, och hon fick bunka i min säng. Vad har man vänner till?
Vi hade även planer att äta middag med Andrea, så det var vad som hände återstoden av kvällen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar