söndag 26 oktober 2014

Svéden!

25 oktober 2014 

Jag har blivit bortskämd i London - min säng där är mycket större än min säng här. Jag har blivit van att sova på diagonalen av min säng. Men här har jag mina lakan, min madrass, mina mjuka gosedjur (låt oss ignorera faktumet att jag är tjugo, tack) och mina fluffiga kuddar. Det var himmelskt.

Jag puffade runt hemma med allmänt myshumör, men märkte att jag kanske var kvar lite grann i England - när mamma komponerade sin inköpslista frågade jag utan att tänka "har vi tillräckligt med blöjor?" Tea, alla i det här huset är över arton. Ingen av dem använder blöjor.

Farmor kom på besök också, vilket var ett av mina mål med helgen hemma - att krama om min famo och sitta och prata med henne, eftersom jag saknar henne en massa när jag bor i London. Så det var också toppen. På kvällen kom bror min hem och vi hängde resten av kvällen. Det är trevligt att vara hemma en liten stund.


1 kommentar:

  1. Haha, jag relaterar så till det där med blöjorna. Själv kan jag inte låta vassa knivar ligga framme för att jag är rädd att några små händer ska få tag på dem och tenderar att fundera över om det smidigt skulle gå att komma in med en barnvagn på ställen, även om mina småpluttar är en bit bort.

    SvaraRadera