onsdag 9 december 2015

Lördag på internatet

5 december 2015

Det var ett tag sedan jag spenderade en helg på internatet, men jag beslöt att göra det nu, av två skäl: mamma och pappa är inte hemma, och jag behöver plugga. Så idag har jag suttit och sammanställt mina anteckningar av Innan mörkret faller, och funderat på hur jag ska lägga upp min essä. Det känns inte helt självklart än, och det tycker jag om. Det här är den första uppgiften på hela terminen som jag faktiskt behöver anstränga mig med, och det är roligt.

Jag har också läst igenom och övat på mitt föredrag om Barnkonventionen, som ska hållas på måndag. Jag är faktiskt riktigt nöjd, dock hoppas jag att det inte låter alltför inövat. Jag har inte läst det mer än ett par gånger, men sådant sätter sig ändå hos mig. Tacksamt, förstås, men ändå.

I övriga nyheter kan jag berätta att det är fantastiskt bra att ha öronproppar när man bor på internat över helgen. Jag hade helt glömt festkulturen som besöks här varje fredag och lördag, och det var en trevlig tid när jag inte kände basen från brutal dunka-dunka vibrera i väggarna. Igår var jag alldeles för trött efter pepparkaksbaket för att socialisera ytterligare, och ikväll känner jag hellre för en lugn och mysig kväll. Jag har tänt de elektriska värmeljus mamma gav mig, och även om de inte luktar som riktiga ljus så förstärker de ändå myskänslan. Tack mamma! ♥

Brutalt konstruerad bild, varför inte

Det syns ju inte att de är elektriska när "lågan" fladdrar därinne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar